درخشندگی لبخند

در این سایت به منظور ارایه مفید ترین و کارامد ترین نکات به روز بهداشت دهان و دندان در ایران ،سعی بر جامع بودن نکات پزشکی پرداخته ایم.

درخشندگی لبخند

در این سایت به منظور ارایه مفید ترین و کارامد ترین نکات به روز بهداشت دهان و دندان در ایران ،سعی بر جامع بودن نکات پزشکی پرداخته ایم.

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
  • ۰
  • ۰


از دست دادن دندان در اثر سانحه، بیماری لثه، عصب‌کشی ناموفق یا پوسیدگی دندان مشکل شایعی است و در واقع از هر چهار نفر یک نفر تمام دندان‌های دائمی خود را تا سن ۷۴ سالگی از دست می‌دهد. در گذشته دندان مصنوعی و بریج ثابت روش‌های استاندارد جایگزینی دندان غائب بودند، اما ظرف چند سال گذشته کاربرد ایمپلنت رو به فزونی گذاشته است. محبوبیت ایمپلنت تا حدی به دلیل ظاهر طبیعی آن است. اگرچه ایمپلنت جذابیت ظاهری بالایی دارد، اما مزایای کاشت دندان فراتر از اصلاح طرح لبخند و زیباسازی است. ایمپلنت غالباً بهترین روش جایگزینی دندان غائب محسوب می‌شود. زمانی که دندان پوسیده یا آسیب‌دیده کشیده می‌شود، هم بخش نمایان دندان در دهان، یعی تاج دندان، و هم ریشه آن از دست می‌رود.

 

اجازه ندهید نداشتن دندان لذت لبخند زدن بی‌دغدغه را از شما سلب کند. اگر یک یا چند دندان را از دست داده‌اید، با کاشت دندان می‌توانید به لبخند رویایی خود دست یابید و با داشتن دندان‌هایی طبیعی با آسودگی به پهنای صورت لبخند بزنید. چنانچه به کاشت دندان علاقه دارید، کافی است با ما تماس حاصل فرمایید تا وقت مشاوره برایتان در نظر گرفته شود. ازآنجایی که درمان کاشت دندان به طور منحصر به فرد متناسب با وضعیت هر بیمار انجام می‌شود، مشاوره اولیه الزامی است. متخصصین ما در جلسه‌ی مشاوره دندان‌ها را معاینه می‌کنند، دستور گرفتن عکس سراسری از دندان‌ها را می‌دهند و طرح درمانی مناسب را تهیه می‌نمایند.

 

ایمپلنت دندان چیست؟


ایمپلنت در استخوان فک کاشته می‌شود تا به استخوان جوش بخورد و پایه محکم و پایداری را برای دندان جایگزین به دست بدهد. ایمپلنت را می‌توان جایگزین یک دندان کرد یا از آن به عنوان نگهدارنده بریج یا دندان مصنوعی تکه‌ای استفاده کرد. دندان کاشته شده شباهت زیادی به دندان‌های طبیعی دارد و به بیمار اجازه می‌دهد تا بار دیگر به راحتی و بدون فکر کردن به نداشتن دندان لبخند بزند، غذا بخورد، صحبت کند، بخندد، ورزش کند و از تمام فعالیت‌های معمول رومزه لذت ببرد.

ساختار ایمپلنت دندان از سه قسمت تشکیل می‌شود:

  • ایمپلنت دندان: یک میله استوانه‌ای و یا مخروطی شکل که معمولاً از تیتانیوم ساخته می‌شود تا جایگزین ریشه دندان باشد.
  • اباتمنت: اتصال دهنده‌ای که روی ایمپلنت دندان یا داخل آن قرار داده می‌شود تا ایمپلنت را به دندان‌های جایگزین متصل کند.
  • روکش: دندان جایگزینی که به طور سفارشی برای هر بیمار ساخته می‌شود تا شبیه به بقیه دندان‌هایش باشد.

مزایا


چرا ایمپلنت دندان غالباً نخستین انتخاب برای جایگزینی دندان غائب یا آسیب‌دیده است؟

  • محکم و پایدار: دندان کاشته شده ظاهر، حس و عملکردی شبیه به دندان طبیعی دارد.
  • راهکاری بلندمدت: هرچند گاهی ایمپلنت به دستکاری‌های دوره‌ای نیاز پیدا می‌کند، اما اگر کاشت دندان به درستی انجام شود و از آن به خوبی مراقبت شود، ایمپلنت مادام‌العمر خواهد بود.
  • لذت بردن از زندگی بدون نگرانی از دندان‌ها
  • بازگشت صورت به شکل طبیعی گذشته و زیباتر شدن لبخند
  • محافظت از استخوان سالم: فضای خالی دندان‌های غائب عوارضی را به دنبال دارد. ایمپلنت تنها ترمیمی است که استخوان طبیعی را حفظ و آن را تحریک می‌کند.
  • امکان خوردن غذاهای مورد علاقه: می‌توانید بدون هیچ ترس و تردیدی از غذاهای مورد علاقه خود لذت ببرید. می‌توانید غذا را با خیال راحت گاز بزنید و هر چه می‌خواهید میل کنید. این مورد مزیت بزرگ ایمپلنت بر دندان مصنوعی است.
  • محافظت از دندان‌های سالم: با کاشت دندان از حرکت کردن دندان‌های سالم مجاور جلوگیری می‌شود. اما اگر این فضا خالی بماند، دندان‌های کناری به تدریج به سمت این فضای خالی حرکت می‌کند.
  • پیش‌بینی‌پذیرتر از دیگر روش‌های ترمیم و جایگزینی دندان: ایمپلنت دندان نتایج موفقیت‌آمیز مطمئن و بلندمدتی را به دست می‌دهد و غالباً پیش‌بینی‌پذیرتر از دیگر روش‌های ترمیم یا جایگزینی دندان غائب مانند بریج، وسایل متحرک و عصب‌کشی است.

متقاضی کاشت دندان


اگر یک یا چند دندان از دست داده‌اید، احتمالاً ایمپلنت درمان مناسبی برای شما خواهد بود. تقریباً هر فردی که از سلامت عمومی مناسبی برخوردار باشد و رشد فکش کامل شده باشد، می‌تواند صرف نظر از این که به طور مادرزادی دندان ندارد یا دندان‌ها را در اثر پوسیدگی، آسیب‌دیدگی، بیماری لثه، عفونت یا علل دیگر از دست داده است، کاندیدای کاشت دندان باشد. ایمپلنت دندان انتخابی مناسب برای بیمارانی است که نمی‌خواهند نقاط ضعف دندان مصنوعی را تحمل کنند یا دیگر تمایلی به استفاده از دندان مصنوعی ندارند.

انواع


ایمپلنت دندان انواع مختلفی دارد که در ادامه آنها را توضیح می‌دهیم.

ایمپلنت اندواستیل

ایمپلنت اندواستیل یکی از انواع ایمپلنت دندان است که در استخوان فک کاشته می‌شود. ایمپلنت اندواستیل یا فرورونده معمولاً به شکل اسکرو (پیچ) کوچک، استوانه یا صفحه است و پرکاربردترین نوع ایمپلنت محسوب می‌شود.

ایمپلنت ساب پریواستیل

ایمپلنت ساب پریواستیل زیر لثه اما روی استخوان فک قرار داده می‌شود. این نوع ایمپلنت برای بیمارانی کاربرد دارد که عمق استخوان فکشان کم است و نمی‌توانند یا نمی‌خواهند درمان‌های پیوند و بازسازی استخوان را انجام دهند.

ایمپلنت تک دندانی

هیچ روشی به اندازه ایمپلنت متصل به روکش برای جایگزینی دندان غائب مناسب نیست و عمر ایمپلنت از هر روش دیگری بیشتر است. جایگزین کردن یک دندان با ایمپلنت غالباً ظرف چند جلسه کامل می‌شود.

ایمپلنت چند دندانی

جایگزین کردن چند دندان با ایمپلنت‌هایی با روکش‌های مجزا یا با بریج ثابت با پایه ایمپلنت سطحی از راحتی و عملکرد مناسب را به دست می‌دهد که دستیابی به آن در هر هیچ روش دیگری ممکن نیست. تهیه ایمپلنت چنددندانی ظرف چند جلسه کامل می‌شود.

تمام دندان‌ها (قوس کامل)

اگر تمام دندان‌هایتان را از دست داده‌اید، بریج با پایه ایمپلنت یا دندان مصنوعی کامل را می‌توانید جایگزین دندان‌هایتان کنید. روند معمول جایگزین کردن کل دندان‌های فک بالا یا پایین با ایمپلنت چند جلسه طول می‌کشد. ایمپلنت دندان در اندازه‌ها و ارتفاع‌های مختلف، مانند ایمپلنت استاندارد یا مینی ایمپلنت (ایمپلنت باریک) وجود دارد. متخصص ایمپلنت نوع مناسب را با توجه به دندان(های) غائب تعیین می‌کند.

نحوه کاشت دندان


  • دندانپزشک یا متخصص ایمپلنت دهان را با دقت معاینه می‌کند و از سر، فک و دندان‌ها عکس می‌‌گیرد تا از مناسب بودن درمان کاشت دندان مطمئن شود.
  • دندانپزشک ایمپلنت را در مرحله اول جراحی در استخوان فک زیر بافت لثه قرار می‌دهد، سپس بافت لثه را در جای خود بخیه می‌زند. به موازات التیام یافتن بافت، ایمپلنت به استخوان جوش می‌خورد و به لثه متصل می‌شود. روند التیام چند ماه طول می‌کشد.

  • دندانپزشک در مرحله دوم جراحی و پس از التیام یافتن بافت، اباتمنت را به ایمپلنت متصل می‌کند. اباتمنت میله‌ای است که دندان جایگزین را به ایمپلنت متصل می‌کند. مرحله اول و دوم جراحی ایمپلنت گاهی در یک مرحله انجام می‌شود.

  • دندان مصنوعی جایگزین تهیه می‌شود و دندانپزشک آن را به اباتمنت متصل می‌کند. اندازه کردن و قرار دادن روکش روی اباتمنت به چند جلسه نیاز دارد.

  • چنانچه هدف جایگزینی چند دندان یا تمام دندان‌ها باشد، بریج ثابت روی ایمپلنت قرار داده می‌شود. بریج ترمیمی است که جایگزین یک یا چند دندان غائب می‌شود و فضای خالی را پر می‌کند. در هر طرف فضای خالی دندان‌های غائب یک دندان کاشته می‌شود تا از آن به عنوان نگهدارنده بریج یا پل دندان استفاده شود.

مراقبت از ایمپلنت


ازآنجایی که ایمپلنت در استخوان فک کاشته می‌شود، دندان مصنوعی که به آن متصل می‌شود ظاهر و عملکردی مانند دندان طبیعی دارد. ایمپلنت نیز باید مانند دندان‌های طبیعی هر روز با مسواک و نخ دندان تمیز شود. دندانپزشک روش صحیح تمیز کردن ایمپلنت را به شما یاد می‌دهد. ویزیت‌های دوره‌ای نیز بسیار مهم است و دندانپزشک مشکل نداشتن بایت و لق نشدن ایمپلنت را در این جلسات بررسی می‌کند.

هزینه


با توجه به سفارشی و منحصر به فرد بودن هر درمان کاشت دندان، هزینه کاشت دندان متغیر است. ایمپلنت برخلاف بسیاری از روش‌های جایگزینی دندان به صورت کاملاً سفارشی برای هر بیمار تهیه می‌شود تا حس و عملکرد آن مانند دندان طبیعی باشد. به علاوه ایمپلنت نوعی تکنولوژی پیچیده و پیشرفته دندانپزشکی است، بنابراین هزینه کاشت دندان نسبت به درمان های دیگر کمی بالاتر می باشد.

 

منبع:وب سایت دکتر مرادخانی

ایمپلنت، ایمپلنت دندان، دندان ایمپلنت، درد ایمپلنت دندان، ایا ایمپلنت دندان درد دارد، جراحی ایمپلنت دندان، کاشت ایمپلنت دندان، ایمپلنت دندان درد دارد، ایمپلنت های دندانی، ایمپلنت درد دارد، ایمپلنت کردن دندان، عمل ایمپلنت دندان، درد دندان بعد از ایمپلنت، ایمپلنت کل دندانها، ایمپلنت، ایمپلنت دندان، دندان ایمپلنت، درد ایمپلنت دندان، ایا ایمپلنت دندان درد دارد، جراحی ایمپلنت دندان، کاشت ایمپلنت دندان، ایمپلنت دندان درد دارد، ایمپلنت های دندانی، ایمپلنت درد دارد، ایمپلنت کردن دندان، عمل ایمپلنت دندان، درد دندان بعد از ایمپلنت، ایمپلنت کل دندانها،

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی