تا چند دهه گذشته تنها راه جایگزینی دندانهای از دست رفته، استفاده از پروتزهای متحرک یا تراشیدن دندانهای مجاور ناحیه بیدندانی و استفاده از بریج بود.
جالب است بدانید که ایده جایگزینی ۱ دندان با ساختاری شبیه خود دندان یعنی دارای ریشه داخل استخوان و تاج شبیه دندان سابقه ای چند هزار ساله دارد به گونهای که در مومیایی ها و اجساد کشف شده قدیمی ساختارهایی از جنس چوب، دندان حیوانات و عاج فیل که در داخل استخوان فک فشرده شده بودند دیده شده است.
اما بهتر است بدانید که این روشها موفقیت چندانی نداشتند و حتی پیوند دندان, دندان نهفته خارج شده در محل دندان کشیده شده نهایتاً دو، سه سال بیشتر دوام نداشته است.
ایده ساخت ایمپلنت با کشف ایده اتصال بعضی مواد مانند تعدادی از فلزات و سرامیکها به استخوان به دهه ۱۹۶۰ باز میگردد. از آن زمان مواد گوناگون در طرحهای مختلف برای جایگزینی دندانهای از دست رفته مورد استفاده قرار گرفت. شاید تعبیر پیچ و پلاک پلاتینی در ارتوپدی را بتوان سرآغاز استفاده از این تکنیک در ایمپلنتهای دندانی برشمرد. رایجترین ماده مورد استفاده در ایمپلنتهای دندانی آلیاژهای تیتانیوم هستند. اجزای گفته شده جمعاً ساختاری شبیه دندان را ایجاد میکنند که از آن به ایمپلنت تعبیر میشود.
منبع:وب سایت کلینیک هروی
ایمپلنت، ایمپلنت دندان، دندان ایمپلنت، درد ایمپلنت دندان، ایا ایمپلنت دندان درد دارد، جراحی ایمپلنت دندان، کاشت ایمپلنت دندان، ایمپلنت دندان درد دارد، ایمپلنت های دندانی، ایمپلنت درد دارد، ایمپلنت کردن دندان، عمل ایمپلنت دندان، درد دندان بعد از ایمپلنت، ایمپلنت کل دندانها، ایمپلنت، ایمپلنت دندان، دندان ایمپلنت، درد ایمپلنت دندان، ایا ایمپلنت دندان درد دارد، جراحی ایمپلنت دندان، کاشت ایمپلنت دندان، ایمپلنت دندان درد دارد، ایمپلنت های دندانی، ایمپلنت درد دارد، ایمپلنت کردن دندان، عمل ایمپلنت دندان، درد دندان بعد از ایمپلنت، ایمپلنت کل دندانها،