بیمارانی که دچار بیماریهای سیستمیک چون بیماریهای قلبی ـ عروقی هستند، در صورتی که مشکلات قلبیشان، از نارسایی عروق کرونر گرفته تا فشار خون و… کنترل شده باشد و تحت مشاوره پزشکی قرار گرفته باشند، میتوانند جراحی ایمپلنت کنند.

طی درمان ایمپلنت در بیماران دیابتی علاوه بر مشکلات زمینهای، احتمال مشکلات موضعی نیز در ناحیه جراحی وجود خواهد داشت.
در این بیماران کنترل سطح قند خون، حداقل سه ماه قبل از ایمپلنت لازم است. این بیماران حتی پس از جایگذاری ایمپلنت نیز در خطر ایجاد مشکلات پس از درمان خواهند بود.
همچنین رعایت بهداشت دهان و کنترل سطح قند خون از نکات بسیار مهم در این دسته از بیماران است.در بیماران مبتلا به آرتریت روماتویید که سالهای زیادی از داروهای کورتیکواسترویید استفاده میکنند، عواملی مانند افزایش قند خون و کاهش تراکم استخوان موجب افزایش مشکلات پس از کاشت ایمپلنت خواهد شد.
در بیمارانی که مشکلات و بیماریهای سیستمیک ندارند نیز ممکن است که استخوانهای فک پس از کشیدن دندان، تحلیل برود که این میزان در سال اول پس از کشیدن دندان بیشتر از سالهای بعد است.
در افرادی که استخوان تحلیل رفته و نیاز به جایگزینی ایمپلنت دارند درمان موفق ایمپلنت میسر نخواهد شد، مگر با بازسازی استخوان، که این امر بر جایگزینی ایمپلنت اولویت دارد.
جایگزینی استخوان، یعنی یک نسج زنده اغلب دشوارتر از جایگزینی دندان است. در صورتی که به این امر توجه نشود ایمپلنت، چه به صورت فوری چه به صورت تاخیری حتی پس از چند سال دچار مشکل خواهد شد.
ایمپلنت، ایمپلنت دندان، دندان ایمپلنت، درد ایمپلنت دندان، ایا ایمپلنت دندان درد دارد، جراحی ایمپلنت دندان، کاشت ایمپلنت دندان، ایمپلنت دندان درد دارد، ایمپلنت های دندانی، ایمپلنت درد دارد، ایمپلنت کردن دندان، عمل ایمپلنت دندان، درد دندان بعد از ایمپلنت، ایمپلنت کل دندانها، ایمپلنت، ایمپلنت دندان، دندان ایمپلنت، درد ایمپلنت دندان، ایا ایمپلنت دندان درد دارد، جراحی ایمپلنت دندان، کاشت ایمپلنت دندان، ایمپلنت دندان درد دارد، ایمپلنت های دندانی، ایمپلنت درد دارد، ایمپلنت کردن دندان، عمل ایمپلنت دندان، درد دندان بعد از ایمپلنت، ایمپلنت کل دندانها،